- Prijslijst

Pedicurebehandelingen

 

Basic pedicure
Nagels knippen, nagelriemen verzorgen, nagels machinaal afwerken, overtollig eelt verwijderen, evt. likdoorns en ingroeiende teennagels behandelen, korte voetmassage met voetencrème.
 €32,00 (tot 45 min.)  € 39,00 (tot 60 min.)

 

Luxe pedicure

Nagels knippen, nagelriemen verzorgen, nagels machinaal afwerken, overtollig eelt verwijderen, evt. likdoorns en ingroeiende teennagels behandelen, scrub, pakking, uitgebreide voetmassage met voetencrème.

50 min. € 47,00

 

Pedicure deelbehandeling

Alleen nagels knippen en frezen, of alleen een likdoorn verwijderen, of alleen een ingroeiende nagel behandelen (afhankelijk per voetprobleem)
15-20 min. € 20,00

 

Diabetische voet

 

 

Behandeling €32,00
Bijbetaling zorgprofiel 2,3,4 voor niet medisch noodzakelijke handelingen: € 13,00

Voor een diabetes of reuma patiënt is het zeer belangrijk om de voeten regelmatig te onderhouden. Dit om eventuele problemen tijdig te signaleren. In principe is de behandeling hetzelfde als bij een niet- diabetici of reuma patiënt. Ik moet echter voorzichtiger te werk gaan om wondjes te voorkomen, en ik gebruik aangepaste frezen en producten.

Vergoeding:

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de pedicurebehandeling bij cliënten met diabetes of reuma. Je kunt informatie daarover terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

In geval van diabetes is het zorgprofiel, vastgesteld door jouw diabeteszorgverlener, bepalend of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Bij de bepaling van jouw zorgprofiel wordt er gekeken of er sprake is van andere aandoeningen of van medicijngebruik die het risico verhogen op diabetische voetproblemen.

Indien je zorgprofiel 0 of 1 heeft wordt de voetzorg niet meer vergoed vanuit de basis verzekering. Vanuit de aanvullende verzekering kunt u meestal wel een gedeeltelijke vergoeding krijgen.

Indien u zorgprofiel 2, 3 of 4 heeft word je eerst doorverwezen naar de podotherapeut voor de eerste screening/behandeling. De podotherapeut bepaalt welke medisch noodzakelijke voetzorg je nodig hebt en de frequentie van de behandelingen. Dit wordt vastgelegd in een zorgplan. Vergoeding van de medisch noodzakelijke voetzorg vindt plaats vanuit de basisverzekering.

De verzekering verstaat onder medisch noodzakelijke voetzorg alleen die handelingen die nodig zijn om diabetische voetproblemen te voorkomen. Werkzaamheden die buiten de medisch noodzakelijke voetzorg vallen, worden door de pedicure bij je in rekening gebracht.

Reumatische voet

Behandeling €32,00

Reumatische ziekten komen heel veel voor, vooral bij oudere leeftijdsgroepen. Er zijn verschillende reuma aandoeningen waarvan sommige lastig te diagnosticeren zijn. Bij een aantal reumatische aandoeningen zijn ook de voeten betrokken en vaak openbaren de symptomen zich juist daar.

Ik bezit de kennis en vaardigheid om voeten van mensen met een reumatische aandoening te beoordelen op mate van kwetsbaarheid. Een goede voetverzorging is daarnaast zeer belangrijk. Hiervoor kun je bij mij terecht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling tot een bepaald maximum per jaar. Meer informatie hierover kun je terugvinden in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.
 

 

Nagelbeugels

1 beugel €25,-
2 beugels in 1 behandeling €40,00

Bij ingroeiende nagels kunnen nagelbeugels uitkomst bieden. Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Nagelbeugels begeleiden de groei van de nagel zodat deze wordt gecorrigeerd.

Ik maak gebruik van verschillende technieken om de nagel te corrigeren. Dit doe ik d.m.v. een plakstrip (B/S Spange), of met een stalen draadje of podofix.

Bij B/S Spange wordt een kunststof strip op maat gemaakt en vastgelijmd op de nagel. Als er een stalen draad wordt gebruikt wordt deze ook op maat gemaakt en om de buitenste randen van de nagel geschoven . Het dragen van de beugels doet geen pijn en is in alle schoenen te dragen.

Hoe lang de beugel gedragen moet worden hangt af van de mate van kromming of ingroei van de nagel. Over het algemeen duurt de behandeling een jaar.

ANTI-DRUK TECHNIEKEN / ORTHESE

Anti-druk behandeling vanaf €2,50
Orthese klein: €20,00
Orthese middel: €25,00

Othese groot: €35,00

Antidruk techniek kan worden toegepast voor onder andere het tijdelijk verlichten van een drukplek. Als er bijvoorbeeld een likdoorn is verwijderd en de plek is gevoelig, dan kan deze plaats drukvrij worden gelegd zodat het minder pijnlijk is en uw huid de kans krijgt om te herstellen. Ook als je een gevoelige knok hebt kan deze drukvrij worden gelegd.

Kortom antidruk techniek dient om bepaalde pijnpunten (preventief) drukvrij te leggen of te ontlasten. Het materiaal om drukvrij te leggen kan vervaardigd worden van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld vilt, fleecyweb of foam.

Het is ook mogelijk om op maat antidruk stukjes te laten maken. Een orthese wordt dat genoemd. Het voordeel daarvan is dat deze stukjes ‘s morgens tussen de tenen worden aangebracht en ’s avonds weer weggehaald kunnen worden. De stukjes worden op maat aan je voet gemaakt en zijn dus uniek voor jouw. Deze siliconestukjes kunnen lang meegaan, terwijl de confectie antidruk middelen vaak binnen een paar weken weggegooid moeten worden.
Magnetic UV Gelpolish
Gellak op teennagels. Blijft 4 tot 6 weken mooi! 
20 min. € 20,00

 

Nagels lakken
Basecoat, 2 lagen nagellak en een topcoat.
10 min. € 10,00

 

Prijslijst

HFL Solution Spray & 5 Oils Complex

€ 18,99


Dè oplossing tegen kalknagels en voetschimmel! Advies: 2 maal daags de huid tussen de tenen e/o nagel(s) in sprayen met HFL Solution Spray. 2 maal daags de 5 Oils Complex op de nagel(s) aanbrengen

Volatile voetverzorging

€ 11,99


Volatile voetcrème ontspannend € 10,99 Volatile voetcrème verfrissend € 10,99 Volatile voetklovencrème € 11,99